WEDSTRIJD ZVC Renolim Borgloon - K.K. Malle-Beerse  6 - 6  (1-3)

DATUM 22-10-2021  21:15

DOELPUNTEN 12' Vanderheyden 1-0, 17' Kasmi 1-1, 19' Smets 1-2, 20' Smets 1-3, 22' Kasmi 1-4, 23' El Hassani 2-4, 24' Nesen 2-5, 27' Van De Paer 3-5, 35' Vanderheyden 4-5, 36' Kasmi 4-6, 40' Belhaj 5-6, 40' Nyali 6-6

VERSLAG Renolim Borgloon begon uitstekend aan het seizoen met 15 op 18. KK Malle-Beerse kon niemand recupereren uit de ziekenboeg. De Beuckelaer, El Alji en Daali waren afwezig. In het begin was het balbezit voor de thuisploeg. Doelman Mageren was dan ook vooral toeschouwer. Na 12 minuten klommen de Limburgers op voorsprong. Niemand die het onterecht zal hebben gevonden. 4 minuten later zorgde Kasmi voor de gelijkmaker. Daarna was er een uitstekende voetreflex van Vandecaetsbeek nodig. Met diezelfde voet bediende hij niet veel later Smets die magistraal afwerkte. Het is een stevige sollicitatie voor het doelpunt van het jaar. Het gaf jeugdproduct Smets vertrouwen. Niet veel later zorgde hij voor de dubbele voorsprong.

In de openingsminuut van de tweede helft troffen beide teams het doelhout. 30 seconden later was Kasmi wel succesvol. Ex-speler El Hassani hield de spanning in de wedstrijd. Kapitein Nesen had echter andere intenties en zorgde opnieuw voor de geruststellende voorsprong: 2-5. Daarna gingen de scheidsrechters een hoofdrol opeisen. Voor een fout buiten de cirkel werd een strafschop gefloten. Een vrije trap werd - van op een andere plaats dan de gemaakte fout - binnen getrapt. Met een 4-5 tussenstand en nog 5 minuten op de klok hadden we opnieuw een wedstrijd. Kasmi maakte zijn hattrick compleet: 4-6. In de laatste 50 seconden van de wedstrijd moest KK Malle-Beerse nog twee doelpunten incasseren. Het thuispubliek vierde alsof het een overwinning was.